Skip to main content

BIAB (Builder In A Bottle) is een flexibele en verstevigende gel, die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel. Er zit voeding in voor je natuurlijke nagel, zodat op lange termijn gaat merken dat je natuurlijke nagels steviger en gezonder worden. Deze behandeling is een goeie optie als je zwakke nagels hebt die snel breken of als je een nagelbijter bent. Omdat je nagels door blijven groeien, blijft BIAB gemiddeld drie tot vijf weken mooi. Indien gewenst kun je de behandeling herhalen en de nagels opvullen.

Gelnagels worden gezien als de meest natuurlijke vorm van kunstnagels. Ze worden gebruikt voor een versteviging van natuurlijke nagels. Gel is een kant en klaar stofje wat op een nagel wordt gelakt, door middel van UV-lamp zal het uitharden en vast blijven zitten.

Gel is er in vele kleuren en glitters. Wens je verstevigende gelnagels, dan wordt de gel alleen op de nagels aangebracht. Wanneer je de nagels wilt verlengen wordt er gebruik gemaakt van een kunstnagel. Gelnagels blijven drie tot vier weken zitten. Daarna kun je de nagels laten opvullen of laten verwijderen.

Wimperlifting  is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door de wimpers tegen siliconen pads te plakken. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de Lash Lift techniek worden de wimpers omhoog gelift, om een  sprekende blik te krijgen. Naast deze behandeling kan je ook de wimpers laten verven. Vooral bij blonden mensen, of mensen met hele lichte wimpers, kan zo het effect van een lash lift worden versterkt. Zwarte verf zorgt voor een mascara-effect en bruine verf zorgt voor een zachter resultaat. Na een lash lift kan je voor 6 tot 8 weken genieten van mooie gekrulde wimpers. Je eigen wimpers lijken langer door de lifting en de krul zorgt voor meer volume. Je hebt geen mascara of wimperkruller meer nodig. Verder is het belangrijk dat de wimpers de eerste 24 uur na de behandeling niet nat mogen worden en mag je geen mascara gebruiken.

Brow lifting  (ook wel brow lamination genoemd) is een nieuwe behandeling waarbij de natuurlijke wenkbrauwharen in de juiste richting geplaatst worden. Net als bij de lash lift, worden de haartjes gevormd in een ander model. Vaak is dat omhoog of opzij. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotions. Dit zijn dezelfde lotions die gebruikt worden bij de lashlift. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen stuk voller en je gezicht krijgt er een ‘facelift’ effect van. Het resultaat is zichtbaar voor 8 tot 12 weken. Deze behandeling valt ook te combineren met het verven van de wenkbrauwen.

Permanente make-up is make-up die lang blijft zitten. Deze look blijft ongeveer 1 tot 5 jaar mooi. Make-up wordt niet op de huid aangebracht, het wordt in de huid aangebracht, net als een tatoeage. Je hebt permanente make-up voor je ogen, lippen en wenkbrauwen. Er is een groot verschil tussen tatoeages en permanente make-up, waarbij permanente make-up wordt aangebracht op de bovenste laag van de huid. Dit betekent ook dat de kleur uiteindelijk zal vervagen door huidvernieuwing of UV-straling. Daarom is het aan te raden om de permanente make-up elk jaar bij te werken. Er zijn veel verschillende soorten permanente make-up. Dit zijn de drie favoriete permanente make-up stijlen die wij in de salon aanbieden:

  • Permanente wenkbrauwen. Er zijn verschillende mogelijkheden en technieken om mooie wenkbrauwen te creëren. Veel gebruikte technieken zijn: hairstroke, 3D techniek, schaduw techniek/ombre techniek en microblading.
  • Permanente eyeliner. Bij de permanente make-up eyeliner wordt er kleur in de wimperlijn aangebracht. Dit wordt gedaan met een hele dunne naald. De eyeliner zorgt ervoor dat je ogen meer spreken en het lijkt alsof je wimpers een stuk voller zijn.
  • Permanente lippen. Hier worden de contouren van de lippen geaccentueerd. Zo lijken je lippen voller en verbergt het oneffenheden op de lippen.

In de salon bieden wij vier verschillende behandelingen aan. De ene iets uitgebreider dan de andere. Hieronder een beschrijving wat je kan verwachten bij de behandelingen.

  • Jeugdbehandeling: deze behandeling bestaat uit: een reiniging, peeling, het verwijderen van onzuiverheden en een masker
  • Gezichtsbehandeling – basis: deze behandeling bestaat uit: een reiniging, peeling, elektrisch scrubben/zuigen, stomen van het gezicht, onzuiverheden verwijderen, maskers en dag verzorging
  • Gezichtsbehandeling – compleet: deze behandeling bestaat uit: een reiniging, peeling, elektrisch scrubben/zuigen, stomen, onzuiverheden verwijderen, infrarood therapie, maskers en dag verzorging
  • DUO gezichtsbehandeling

Manicure

Bij een manicure behandeling gaat het om de optimale verzorging van de handen. Echter worden niet alleen de handen verzorgd, maar wordt er voornamelijk gefocust op de nagels en nagel riemen. Deze worden op een speciale manier verwijderd en op de juiste manier behandeld. Wij voeren de Russian techniek uit. Deze techniek wordt echt stap voor stap gedaan zodat er precies en veilig  kan worden gewerkt met een uiteindelijke prachtig resultaat. De huid wordt gekalmeerd en ontspannen door middel van warme handbaden. Bij de nagels wordt de nagelriem naar achter geduwd en de nagel in een mooie vorm gevijld. De dode huidcellen van de natuurlijke nagel worden verwijderd. De nagelriem wordt bevochtigd met nagelriem olie.

Pedicure

Een pedicure is gespecialiseerd in het verzorgen van de voeten. Een pedicure is perfect om je voeten eens lekker te verwennen. Laat de pedicure je voeten verzorgen tot ze weer zacht aanvoelen en je teennagels er verzorgd uitzien. Verwacht te vertrekken bij ons met een gladde huid, gezonde verzorgde teennagels en een een mooi kleurtje erop! Een pedicure of voetverzorging is een behandeling van de voeten. Het vak van pedicure is meer dan het alleen maar knippen van nagels. Een pedicure mag eelt en likdoorns verwijderen en ingroeiende nagels losmaken.

Wimper extensions zorgen voor lengte en volume en geven je tot 4 weken lang fantastisch uitziende wimpers, afhankelijk van je wimpertechniek en groeicyclus. Van subtiele één-op-één-technieken tot dramatische 3D-Russische rollen, er is voor elk wat wils. Om je wimpers vol te houden, moet je je wimpers elke maand bijvullen om je wimpers in stand te houden. De wimperextensions zijn waterdicht en geven je een stralende look.

Classic lashes one by one

Wil je  volle wimpers met een natuurlijke uitstraling creëren? Dan zijn One by One wimpers zeer geschikt! Bij One by One wimperextentions wordt een extension op de eigen natuurlijke wimper geplaatst. Wat betekent dat uw eigen wimper haartjes verlengd worden, dit geeft een natuurlijk effect.

Russian volume lashes

Russian volume is de nieuwe trend op het gebied van wimperextensions! De Russian Volume, wordt ook wel 2D-6D wimperextensions genoemd. Bij deze volume techniek worden er ultra dunne wimpers gebruikt. Hiermee kan er volume opgebouwd worden zonder schade aan de eigen wimpers!

Wimpers verwijderen

Hier worden de wimpers zorgvuldig verwijderd.

Harsen is het verwijderen van haar met een plakkerige substantie. Dit kan een echte ontharingswas zijn, of een “hars” gemaakt van bijvoorbeeld suiker. We brengen de hars zo dun mogelijk aan in de richting van de haargroei. De hars wordt vervolgens verwijderd met een ontharingsstrip. Door de strips te verwijderen, worden de haren verwijderd. Het voordeel van harsen ten opzichte van andere ontharingsmethoden is dat het haar, wortels en alle haren verwijdert. Na gemiddeld drie tot acht weken keert het haar terug, maar is zachter en dunner dan voorheen.

Hele  gezicht

Bij deze behandeling wordt het hele gezicht geharst. De haartjes van de boven- en onderlippen, neushaar, haargrens en bakkebaard worden allemaal verwijderd.

 

Wenkbrauwen

Wanneer wij de  wenkbrauwen harsen worden je wenkbrauwharen met wortel en al verwijderd. Hierdoor zullen je wenkbrauwhaartjes ook dunner terugkomen. Je wenkbrauwharen voelen ook nog eens zachter aan.

Kin en hals

Hier worden de ongewenste donshaartjes op de kin en hals verwijderd met de hars/wax methode.

Bovenlip

De haartjes op je bovenlip waxen gaat heel snel en pas na 2-3 weken komen ze terug. Ook worden ze zachter. Om pukkeltjes of irritatie te voorkomen kun je dit het beste bij ons doen. Het is zo gedaan en valt reuze mee met de pijn.

(Ontspanning massage)

De ontspanningsmassage is in de eerste plaats een zachte en rustige variant van de massage en bestemd voor diegenen die hun spieren en lichaam op een kalmerende manier willen ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspanning.

 

Voet massage

Voetmassage is een prima manier om te ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en het algemene gevoel van welzijn bij mensen van alle leeftijden en gezondheidscondities te stimuleren.

 

Hand massage

Aangezien je je handen met zowel alles gebruikt, verdienen deze ook hun verwen moment! Een handmassage wordt meestal uitgevoerd met behulp van speciale oliën of lotions waardoor je huid meteen wordt gevoed en verzorgd. D gebruik van verschillende technieken om spanning te verlichten en ontspanning te bevorderen.

 

Hand-en voet massage

Aangezien je je handen met zowel alles gebruikt, verdienen deze ook hun verwen moment! Een handmassage wordt meestal uitgevoerd met behulp van speciale oliën of lotions waardoor je huid meteen wordt gevoed en verzorgd. D gebruik van verschillende technieken om spanning te verlichten en ontspanning te bevorderen.

Voetmassage is een prima manier om te ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en het algemene gevoel van welzijn bij mensen van alle leeftijden en gezondheidscondities te stimuleren.