Skip to main content

Over ons

Nu boeken

In Scheveningen vind je, naast zand, zee en (soms) zon, ook iets anders waar je geheid blij van wordt: Schoonheidssalon 1993. Mooi afgewerkte gelnagels of verzorgde handen; what’s not to love? Nagelspecialiste Margaritha zorgt ervoor dat je onder het genot van een lekker bakje koffie of thee van een professionele behandeling geniet. Ga je voor een klassieke look of mogen je nagels juist wel extra lang zijn en opvallen? Laat je nagels afwerken met een likje gellak en je nagels zien er weer uit om door een ringetje te halen. Je kunt hier verder ook terecht voor een manicure en pedicure. Handig om te weten: de salon is 7 dagen per week geopend.

Schoonheidssalon 1993: jouw adres voor perfect verzorgde nagels in Scheveningen

Ben je op zoek naar een professionele nagelspecialist in Scheveningen? Dan ben je bij Schoonheidssalon 1993 aan het juiste adres! Onze nagelspecialiste Margaritha zorgt ervoor dat jouw nagels er weer stralend uitzien. Of je nu gaat voor een klassieke look of juist wilt opvallen met extra lange en kleurrijke nagels, bij ons is alles mogelijk.

Onze gelnagels worden afgewerkt met een likje gellak, waardoor ze extra lang mooi blijven en je nagels eruitzien om door een ringetje te halen. Ook kun je bij ons terecht voor een professionele manicure of pedicure, waarbij we jouw handen en voeten optimaal verzorgen. Tijdens de behandeling kun je genieten van een heerlijk bakje koffie of thee, waardoor je je helemaal ontspannen voelt.

Onze salon is geopend van maandag tot en met zondag, waardoor je op elk moment van de week bij ons terecht kunt voor een behandeling. Onze nagelspecialiste Margaritha heeft jarenlange ervaring in het vak en werkt alleen met hoogwaardige producten en materialen, zodat je verzekerd bent van de beste kwaliteit.

Schoonheidssalon 1993 is gevestigd in Scheveningen, een prachtige badplaats aan de kust van Nederland. Naast onze nagelbehandelingen kun je hier ook terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen, zoals gezichtsbehandelingen, massages en wimperextensions. Onze salon is een oase van rust en ontspanning, waar je helemaal tot rust kunt komen.

Wil je meer weten over onze nagelbehandelingen of andere schoonheidsbehandelingen? Neem dan gerust contact met ons op of maak direct een afspraak via onze website. Bij Schoonheidssalon 1993 zorgen wij ervoor dat je er op en top verzorgd uitziet!